Ik ben van...

Maak van jouw woning een duurzame woning

Thema
gebouwen
Organisator(s)
Kamp C
Contactgegevens
014 27 96 50
Britselaan 202260 Westerlo
Aangemaakt op 03/10/2019

Denk jij aan het duurzaam (ver)bouwen van jouw woning, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waar je de juiste informatie kan vinden en bij wie je terecht kan met al je vragen? Dan helpen wij je alvast op weg!

Als je begint aan het duurzaam bouwen of verbouwen van je woning komt er veel op je af. Kamp C (het provinviaal centrum voor duurzaam bouwen) helpt jou hier graag bij door je te voorzien van onafhankelijk advies.

Infoloket

Het advies van Kamp C is onafhankelijk en neutraal en helpt je commerciële belangen van juiste duurzame ingrepen te onderscheiden. Welke verwarming past het best bij jouw woning? Waarvoor en hoe gebruik je het opgevangen regenwater? Is de plaatsing van zonnepanelen of een warmtepomp een goede zaak voor jou? Enzovoort…

Kortom: Verzamel op Kamp C alle tips om je huis toekomstklaar te maken. Stel je vraag per mail bouwadvies@kampc.be of kom ter plaatse langs (Kamp C, Britselaan 20, Westerlo).

Bouwadvies

Heb je reeds concrete plannen op papier maar vraag je jezelf af of jouw bouw ook duurzamer en energievriendelijker kan? Maak dan een afspraak met één van onze experts voor planadvies. In ongeveer 50 minuten worden jouw (ver)bouwplannen gescreend op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen.

Je kan een afspraak maken voor een bouwadvies op donderdag of de 3e zaterdag van de maand. Maak je afspraak via bouwadvies@kampc.be.

Regelmatig vind je Kamp C op extern bouwadvies . Kijk in de agenda wanneer ze bij jou in de buurt langs komen.