×

info uit mijn gemeente

Word een vrijwillige HUISdokter

Thema
gebouwen
Organisator(s)
Energiehuis Kempen en Stadsregio Turnhout
Contactgegevens
014 57 88 26
Aangemaakt op 07/10/2019

Heb jij zin om gezinnen te ondersteunen bij het slimmer omgaan met energie? Wil jij gezinnen helpen om een halt toe te roepen aan hun stijgende energiefactuur? 

Word dan vrijwillig HUISdokter in je eigen gemeente! Ja gaat gezinnen begeleiden die thuis energie willen besparen, maar zelf niet weten hoe ze eraan moeten beginnen. Als vrijwillig HUISdokter word je het aanspreekpunt van die gezinnen en help je ze verder met hun vragen. Daarnaast kan je rekenen op ondersteuning van de andere HUISdokters die het gezin verder begeleiden bij grote renovaties. 

Hoe je je rol als vrijwillig HUISdokter invult, bepaal je voor een groot deel zelf, maar je kan hoe dan ook op veel ondersteuning rekenen:

  • Je krijgt een basisopleiding van IOK en KampC tot vrijwillig HUISdokter, voorkennis is dus niet vereist.
  • Je kan met al je vragen en steun steeds terecht bij energiehuis Kempen.
  • Je krijgt de nodige hulpmaterialen en technische snufjes ter beschikking.
  • Uiteraard kies je zelf hoeveel gezinnen je wil begeleiden.

Regelmatig bieden we je de mogelijkheid de opleidingen te volgen. Wens je je al op te geven als kandidaat, registreer je dan vrijblijvend als kandidaat via het e-formulier.

 

 

Kempen2030_logo HUISdokter
 
De HUISdokter is een project gecoördineerd door Energiehuis Kempen en  Energiehuis Stadsregio Turnhout. KampC biedt ondersteuning met een opleiding en expertise bij complexe vragen. 
 Energiehuis_Kempenkamp_cstadsregio