Ik ben van...

Switch-campagne

Thema
gebouwen
Organisator(s)
OCMW Balen
Contactgegevens
014 82 98 48
Aangemaakt op 05/11/2019

Is jouw energiefactuur ook altijd zo hoog? Je bent zeker niet alleen! Heel wat mensen betalen te veel voor hun gas en elektriciteit. Dat komt onder meer doordat verschillende leveranciers allemaal verschillende prijzen hanteren, die ze bovendien ook om de haverklap veranderen. 

Je kan soms heel wat geld besparen door van leverancier te veranderen. Dat is tegenwoordig helemaal gratis en eenvoudig. De Energiesnoeiers kunnen dit samen met jou doen. Ze nemen jouw contract onder de loep via de V-test van VREG, een online programma dat alle energieleveranciers met elkaar vergelijkt. Als blijkt dat je veel kan besparen, helpen de Energiesnoeiers je overstappen indien je dit wenst. 

Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiesnoeiers? Of misschien wil je meer info over je afrekeningsfactuur en energiecontract? 

Noteer dan je meterstanden en kom met je laatste afrekeningsfactuur voor gas en/of elektriciteit naar Dienstencentrum Den Travoo op 15/11/2019 tussen 9:30 en 14:00. De Energiesnoeiers geven je dan onafhankelijk advies! 

Misschien kom je ook wel in aanmerking voor een gratis energiescan? Dan krijg je achteraf een uitgebreid energieadvies aan huis. Je ontvangt dan ook gratis enkele energiebesparende materialen.

Datum
t.e.m.
Location
Dienstencentrum Den TravooGasthuisstraat 672490 Balen