Ik ben van...

Veusselse verwennerij

Thema
voeding
Rubriek
nieuws
Organisator(s)
Lokaal bestuur Rijkevorsel
Contactgegevens
Aangemaakt op 03/10/2019

Tijdens de onthaaldag van de nieuwe inwoners op zaterdag 22 juni 2019 heeft het lokaal bestuur van Rijkevorsel een gloednieuwe geschenkbox gelanceerd. ‘Veusselse Verwennerij’ is een doos vol overheerlijke Rijkevorselse streekproducten. Kortom, een ideaal geschenk om een naaste, een collega, een vriend of vriendin op een originele manier te verwennen. De primeur was voor de 90 nieuwe inwoners die aanwezig waren op de jaarlijkse onthaaldag. Zij mochten per gezin een box mee naar huis nemen.

Ontdek onze Veusselse Verwennerij!

Een eerste blik op de geschenkbox en je ontdekt meteen de frisse kleuren en de fraaie foto’s van Rijkevorselse monumenten en vergezichten die op de doos staan afgebeeld. De eigentijdse vormgeving geeft bovendien al twee streekproducten prijs: een likeurglas van een Veusseltje en een bierglas van Het Schapenhof.

Eénmaal je de doos aan de bovenkant opent, komen alle Veusselse verwennerijen tevoorschijn. Naast een mini-fles Veusseltje en een flesje Schapenhofke (blond bier), tref je ook andere smaakvolle streekproducten aan, zoals de cementzakjes - verrukkelijke pralines van Bakkerij Adams-Adriaensen  - en een potje honing van Bijencentrum De Raam. Daarnaast is er ook plaats voor het kookboek ‘Rijkevorselse Recepten’, een pakje zaadmengsel voor 1-jarige snijbloemen en een groentenzakje met het logo van Rijkevorsel op dat je kunt gebruiken bij het winkelen.

Te koop in het gemeentehuis

Wil je graag iemand verrassen met onze Veusselse Verwennerij? Aan de onthaalbalie van het gemeentehuis kun je de geschenkbox kopen voor een bedrag van € 25. Wens je een grote bestelling te doen, dan breng je ons hierover best van tevoren op de hoogte.