Ik ben van...

OogstStraten, de lokale voedselstrategie van Hoogstraten

Thema
voeding
Organisator(s)
stad Hoogstraten
Aangemaakt op 10/10/2019

Van wortel tot meer

OogstStraten is een samenwerking van bedrijven, organisaties, de stad Hoogstraten en particulieren die samen willen werken aan een duurzaam voedselsysteem in Hoogstraten. Het is een verhaal geschreven door en voor Hoogstratenaren.

De stad Hoogstraten coördineert het platform, met de daarbij horende website en de doe- en denkavonden. Maar het initiatiefrecht en eigenaarschap van OogstStraten ligt bij alle deelnemers.

Wat kan OogstStraten voor mij betekenen?

Ben je bezig met voedsel? In Hoogstraten gebeuren er veel mooie voedselinitiatieven. Misschien kan je je activiteit of initiatief verbreden en zo meer partners of mensen bereiken. Je kan partners vinden die graag mee nadenken en advies geven. Of je vindt mensen die graag mee de handen uit de mouw steken en jou helpen met je initiatief!

OogstStraten is een interactief platform waar je met al je initiatieven en ideeën over voedsel in Hoogstraten welkom bent. Het is de plek waar we samen richting willen geven aan de toekomst voor voedsel in Hoogstraten.

Binnen OogstStraten willen we de vele bestaande voedselinitiatieven in Hoogstraten met elkaar verbinden en versterken. Dat doen we door nieuwe impulsen te geven of nieuw partnerschappen aan te gaan.

OogstStraten brengt samen

Met een grote groep belanghebbenden komen we samen op doe- en denkavonden om op de hoogte te blijven van nieuwe voedselinitiatieven in Hoogstraten. Bedrijven, organisaties en consumenten leren er elkaar kennen. We laten ons inspireren door sprekers en goede voorbeelden.