Ik ben van...

Cambiowagens in Heist: eenvoudig, voordelig en milieubewust!

Thema
mobiliteit
Organisator(s)
Gemeentebestuur Heist-op-den-Berg
Contactgegevens
Aangemaakt op 10/10/2019

Cambio wil als autodeelsysteem aanvullen op bus, trein, fiets. Een ideale oplossing voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben.

Autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt

Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken, voor eender wat. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker hem gemakkelijk terugvindt. Met Cambio heb je dus een auto wanneer je er een wil, maar ook alleen dan. Bovendien verlost Cambio je van alle kopzorgen die een eigen auto meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring, … Cambio neemt alles voor zijn rekening. Komen er per jaar minder dan 10.000 km op de kilometerteller van je auto bij? En gebruik je de auto niet dagelijks voor bv. woon-werkverkeer? Dan ben je met Cambio goedkoper uit.

Simpel als 1 2 3

  1. Inschrijven doe je via de website of per post. Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een Cambio-kaart met pincode.
  2. Reserveren doe je telefonisch, via de CambioApp of via het internet, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor het vertrek.
  3. Rijden: je haalt de auto af aan zijn standplaats en opent hem met je persoonlijke kaart. Dankzij de tankkaart tank je op kosten van Cambio en op het einde van de rit breng je de auto gewoon terug naar zijn standplaats. Milieuvriendelijker Bij de keuze van zijn auto’s houdt Cambio rekening met de ecoscore van de wagens. En elke Cambio-wagen vervangt 8 tot 12 private wagens. Meteen ook een verkleining van jouw ecologische ‘bandafdruk’

Cambio in Heist-op-den-Berg

Ook in Heist-op-denBerg kan je gebruik maken van Cambio. Op de Leopoldlei staan er twee deelauto’s dag en nacht voor jou klaar. Tel hier nog de wagens in Mechelen, Lier en de rest van België bij: de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo wacht er aan de populairste treinstations in het land een Cambio-auto op jou.