Ik ben van...

Klimaatmakers Laakdal

Laakdal is op zoek naar Klimaatmakers. Iedereen kan Klimaatmaker worden. Het doel is om samen een fijnere en gezondere gemeente te maken.  

Zegt het je wat? 

Beleef dan met ons de tweede online sessie op dinsdag 2 februari om 19.30u. Op deze dag willen we graag jullie ideeën horen. Samen gaan we een stap verder om tot concrete, grote of kleine acties te komen.

 

Wil je vooraf testen met de online tool Zoom? Dan helpen we je graag verder. Geef aan bij je inschrijving dat je even wil testen en we laten je weten wanneer je dit kan doen.

 

Duurzaamheidsambtenaar Evelyn Celis wil je mee warm maken voor het project.

Wie zijn die klimaatmakers? En wat gaan ze doen?

Evelyn: “Wel, iedereen kan Klimaatmaker zijn! Een Klimaatmaker is iemand die zijn of haar steentje wil bijdragen aan een klimaatvriendelijk Laakdal. Wat we daarvoor precies gaan doen, weten we nog niet. Dat gaan we met de groep zelf bepalen. En we gaan uit van een gemeenschappelijk doel: van Laakdal een fijnere en gezondere gemeente maken om in te wonen. Nu, maar zeker ook in de toekomst.”

Wanneer beginnen jullie eraan?

Evelyn: “Op dinsdag 19 januari organiseerden we een online startmoment. Op deze inspirerende avond gaf klimaatexpert Pieter Boussemaere tips over klimaatacties die écht werken. Meer dan 80 Laakdallenaars volgden de sessie, een groot succes! Op dinsdag 2 februari organiseren we een vervolgsessie. Daar gaan we verder nadenken over ideeën voor Laakdal. Iedereen is welkom!”

 

Heb je het startmoment op 19 januari gemist? Herbekijk hier de interessante lezing van klimaatexpert Pieter Boussemaere. Herbekijk hier de vragen vanuit het publiek.

 

Noteer ook alvast de data van de derde bijeenkomst in je agenda: donderdag 11 februari om 19u30. 

Meer info? klimaatmakers@laakdal.be 

banner klimaatmakers