Ik ben van...

Vraag een gratis huisbezoek aan van een energiemeester

Thema
gebouwen
Organisator(s)
Kamp C
Contactgegevens
014 27 96 50
Aangemaakt op 07/10/2019

Bespaar op energie dankzij de hulp van een vrijwillige energiemeester. Een energiemeester is een expert in het besparen van energie. Momenteel staan een 35-tal vrijwilligers in de Kempen klaar voor je. De kans is groot dat er ook in jouw gemeente een vrijwillige energiemeester actief is. De energiemeester komt graag bij jou thuis op de koffie en geeft je meteen tips om thuis energie te besparen.

Wens je het bezoek van een energiemeester, vul dan dit e-formulier in. Een huisbezoek aanvragen kan tot en met 15 maart 2020. In het najaar van 2020 zal een nieuwe oproep gelanceerd worden.

 

Weet dat de energiemeester vooral het gas, elektriciteit en watergebruik bekijkt. Heb je naast de energievragen nog andere renovatie/aanpassingsvragen? Dan is jouw vraag telefonisch of via mail welkom bij één van de adviseurs van Kamp C. 

Word zelf energiemeester

Geïnteresseerd om enkele gezinnen in jouw buurt te helpen met  energie sparen? Meer info vind je op deze pagina.

Deze actie kadert binnen SHINE, een project gesubsidieerd door Interreg 2 Zeeën en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. SHINE staat voor 'Sustainable Houses in Inclusive Neighbourhoods' en heeft als doel om burgers te ondersteunen bij het energiezuiniger maken van hun woningen. Meer informatie over het project kan je via deze link.

Kempen2030_Shinelogo