Ik ben van...

Gratis planadvies voor je nieuwbouw of renovatie

Thema
gebouwen
Organisator(s)
Woonloket stad Hoogstraten
Contactgegevens
Aangemaakt op 28/01/2020

Heb je (ver)bouwplannen en vraag je je af of je bouw of verbouwing duurzamer en energievriendelijker kan? Op zaterdag 9 mei 2020 kan je terecht in het stadhuis van Hoogstraten voor gratis (ver)bouwadvies op maat van je project. 


In ongeveer 50 minuten worden je (ver)bouwplannen gescreend op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen door een expert van Kamp C. Je krijgt verbetertips mee over compactheid, materiaalgebruik, isolatie, verwarmingssystemen, enzovoort. Het ontwerp blijft vanzelfsprekend het exclusieve terrein van de architect. Meer nog, je architect is van harte welkom.

Een volledig uitgewerkt plan is zeker niet noodzakelijk. Wel vragen we een beperkte voorbereiding of bespreekbaar document waarmee we aan de slag kunnen. Hou er rekening mee dat als de bouwaanvraag reeds is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is ideaal voor deze screening.

Inschrijven is verplicht voor deze infosessie. Stuur daarvoor een mail naar het woonloket van de stad Hoogstraten: wonen@hoogstraten.be

Datum
t.e.m.
Prijs
gratis
Location
Stadhuis HoogstratenVrijheid 1492320 Hoogstraten