Ik ben van...

Word een energiemeester

Thema
gebouwen
Organisator(s)
Kamp C
Contactgegevens
014 27 96 63
Aangemaakt op 07/10/2019

Heb jij zin om gezinnen te ondersteunen met het slimmer omgaan met energie? Wil jij gezinnen helpen om een halt toe te roepen aan hun stijgende energiefactuur?

Word dan vrijwillig energiemeester in je eigen gemeente! De taak van een energiemeester bestaat uit het begeleiden van gezinnen die thuis energie willen besparen, maar zelf niet weten hoe ze eraan moeten beginnen. Als energiemeester word je het aanspreekpunt van die gezinnen.

Hoe je je rol als energiemeester invult, bepaal je voor een groot deel zelf, maar je kan hoe dan ook op veel ondersteuning rekenen:

  • Je krijgt een basisopleiding van Kamp C tot energiemeester, voorkennis is dus niet vereist.
  • Je kan met al je vragen en steun steeds terecht bij experten van Kamp C.
  • Je krijgt de nodige hulpmaterialen en technische snufjes ter beschikking.
  • Uiteraard kies je zelf hoeveel gezinnen je wil begeleiden.

Regelmatig bieden we je de mogelijkheid de opleidingen te volgen. Wens je je al op te geven als kandidaat, registreer je dan vrijblijvend als kandidaat via het e-formulier.

Deze actie kadert binnen SHINE, een project gesubsidieerd door Interreg 2 Zeeën en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. SHINE staat voor 'Sustainable Houses in Inclusive Neighbourhoods' en heeft als doel om burgers te ondersteunen bij het energiezuiniger maken van hun woningen. Meer informatie over het project kan je via deze link.

 

Kempen2030_Shinelogo