Ik ben van...

Vraag gratis advies van de renovatiecoach

Thema
gebouwen
Organisator(s)
IOK
Contactgegevens
014-56 42 56
Aangemaakt op 03/10/2019

Ben je grondig energiezuinig aan het renoveren en zit je nog met vragen? IOK en Kamp C willen Kempense gezinnen helpen die hun woning ingrijpend renoveren. We willen met deze actie Kempenaren beter laten renoveren: renoveren met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Welke ondersteuning mag je verwachten?

Een renovatiecoach van Kamp C, het provinciaal steunpunt duurzaam bouwen en wonen in onze regio, wordt jouw direct aanspreekpunt voor je renovatie. Hij bekijkt samen met je welke werken prioritair zijn en helpt bij de uitvoering van een stappenplan. Nadat je zelf bij verschillende aannemers offertes hebt opgevraagd, krijg je advies over deze offertes en de loop van de werken. Jouw renovatiecoach blijft het aanspreekpunt voor al je vragen tijdens het renovatieproces.

Wat wordt er van jou verwacht?

Wie inschrijft op dit gratis ondersteuningsaanbod, engageert zich om in de loop van de komende drie jaar zijn/haar woning ingrijpend te renoveren. Bovendien word je een ambassadeur in een campagne bedoeld om ook andere gezinnen in je gemeente aan te zetten tot ingrijpende renovatie (vb. via ervaringsuitwisselingen, kennisdeling, opendeurdagen…).

Interesse? Schrijf je hier in!

Heb je interesse en ben je nog voor 2020 aan het renoveren, schrijf je dan in via het e-formulier. Binnen de twee weken na inschrijving nemen we contact met je op.

Meer info?

Deze oproep is een tweede fase in het project. Eerst was er de oproep om 100 gezinnen te begeleiden in de opmaak van een stappenplan voor renovatie. Nu zoeken we gezinnen die al gestart zijn met een renovatieproject en nood hebben aan ondersteuning in het verbouwingsproces. Voor meer info over het project kan je terecht op T 014-56 42 56 of kempen2030@iok.be.

Deze actie kadert binnen SHINE, een project gesubsidieerd door Interreg 2 Zeeën en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. SHINE staat voor 'Sustainable Houses in Inclusive Neighbourhoods' en heeft als doel om burgers te ondersteunen bij het energiezuiniger maken van hun woningen. Meer informatie over het project kan je via deze link.

Kempen2030_Shine logo